Ivanovo városa az orosz textilipar központja, a hasonló nevű Ivanovói terület központja. Mivel a textiliparban hagyományosan nők dolgoznak, gyakran hívták a menyasszonyok városának is. Mit kell még tudni erről a városról? Azt, hogy épp itt eladó egy alig 300 kilométert futott, makulátlan állapotban lévő GAZ-24-es Volga, amely nemrég került fel a legnagyobb orosz használtautós portálra.

Megér 11 milliót ez a makulátlan, szinte semennyit nem futott Volga? 1

A megkímélt Volga jelenleg egy magángyűjtemény része, de új gazdát keres, egy olyat, aki ki tud csengetni érte 2,8 millió rubelt, amely átszámítva 11,2 millió forint. A fényezésen sehol egy hiba vagy karcolás, és az utastér is nagyon szép állapotban van. Mintha most gurult volna le a Gorkiji Autógyár futószalagjáról.

Megér 11 milliót ez a makulátlan, szinte semennyit nem futott Volga? 2

Az eladó azt állítja, hogy az autót soha nem újították fel, azért van ennyire jó állapotban, mert rendszeresen karbantartották, annak ellenére is, hogy szinte egy métert sem mentek vele. A motortérben a gyári, 2,5 literes, 95 lóerős blokk található. Az érdekessége az, hogy 42 év alatt összesen 3 gazdája volt ennek a gyönyörű időkapszulának. Úgy tűnik, mindegyik tulaj nagyon vigyázott rá.

Megér 11 milliót ez a makulátlan, szinte semennyit nem futott Volga? 3

A Volga GAZ-24-est a hetvenes évektől egészen 1985-ig gyártották négy- és nyolchengeres motorokkal. A négyajtóson kívül készült emelt hasmagasságú és kombi kivitel is.

Megér 11 milliót ez a makulátlan, szinte semennyit nem futott Volga? 4

Ér 11 milliót ez a Volga?
Igen
41% (693)
Nem
29% (487)
Majdnem
12% (207)
Közel sem
10% (165)
Nem értek hozzá
8% (131)