Van, ahol az autós esküvői menet inkább vérre menő roncsderbire hasonlít, és az agresszív, primitív csordaszellem felülírja az alapvető, általunk ismert civilizációs normákat. De mondhatjuk, hogy ez az igazi szenvedély, itt nem szabnak gátat az érzelmeknek. A helyszín Oroszország kaukázusi része, a brutális lagzik leginkább Ingus és Csecsenföldön jellemzőek.

Az Ingus Köztársaság Oroszország autonóm köztársasága. Az észak-kaukázusi régióban található, fővárosa Magasz. Ingusföld Oroszország egyik legszegényebb régiója, melyet ráadásul folyamatos konfliktusok is terhelnek az orosz-csecsen harcok következtében.

Nos, állítólag az a legnagyobb tisztesség, ha valaki a menyasszonyt szállító kocsi közvetlen közelében halad, a harc tulajdonképpen a jó helyért zajlik. Ezen a friss felvételen pedig egy szokatlan páros csap össze. A harcokban látható sérüléseket szerzett Mercedes ML 63 AMG egy MTZ traktorral vív ádáz küzdelmet a vőlegény udvarának kapujában. A harcot végül a Mercedes nyeri, de inkább a násznép dönt, és nem a gépek közötti párharc. 

Ha pedig vége a roncsderbinek, akkor előkerülnek a Kalasnyikovok is, mert nincs ünnep az égbe engedett sorozatlövések nélkül.

a videó a hirdetés után indul