A Hennessey amerikai tuningcég híres arról, hogy a lóerők számában nem ismernek határt. Ők nem vacakolnak holmi 5-600 lóerős átépítésekkel, általában bőven túltolják gépeiket az ezer lóerős álomhatár felé. 

Olyan típusokat vadítanak meg, amelyek már gyárilag is őrült erősek. Csak felsőbb hatalmak tudhatják, mi szükség volt a 702 lóerős Dodge Ram 1500 TRX 702 lóerős, 6,2 literes V8-asát 900 lóerőig húzni, de mindenesetre a mű elkészült, és egy gyorsulási versenyen mutatja meg, mire képes.

Az erőtöbblet demonstrálását két teljesen azonos külsővel rendelkező TRX-szel végezték. A Hennessey által Mammoth névre keresztelt szörny magasabb teljesítményű kompresszorral, több üzemanyagot szállító injektorokkal, és újraírt motorvezérlővel érte el a 900 lóerőt és 881 Nm nyomatékot. 

Ez a különbség jól látható a két autó gyorsulásán, a meccs végére már 2-3 autóhosszal vezet a Mammoth. Így még mérés nélkül is kijelenthető, hogy veri a gyári kivitel 4,5 másodperces százas sprintjét. Őrült érték, kell idő a megemésztéséhez, egy háromtonnás, amerikai pickupról van szó, nem sportkupékról.

Aki azt hiszi, ezzel bőven elégedettek az amerikaiak, az téved. Már készül a Mammoth 1000, ami 1100 lóerő mellé 1314 Nm nyomatékot állít majd csatasorba, és várhatóan 3,2 másodperc alatt gyorsul majd 100 km/órára.