2016 januárjában egy japán tuningcég, a Kuhl Racing mutatta meg a nagyvilágnak, mit hozott ki egy 2014-es évjáratú Nissan GT-R-ből. Nincs is mit nagyon hozzáfűzni, elég csak néhány pillantást vetni a képekre: az R35-ös Nissan rikítóan, sokak ingerküszöbét meghaladóan csillogóra sikeredett.

Külseje krómozott, gravírozott, majd – több rétegben – aranyra fújt panelekből áll össze, pedig az ára alapján akár igazi arany is lehetne, némi túlzással persze.

Dubajban ugyanis 550 ezer dollárt, azaz valamivel több mint 165 millió forintot kérnek érte.

Giccsparádé 165 millióért? Létezik! 1

A képre kattintva galéria nyílik!

A kétségkívül sok munkával járó, egyedi karosszéria fekete, krómozott kerekekkel dukál, az viszont már sokkal inkább a technikai tuningot erősíti, hogy durván leültették az autót, egyedi hátsó szárnnyal látták el. És amit szabad szemmel nem látunk: a 3,8 literes, V6-os ikerturbós motor, ami az átalakítások után 820 lóerős teljesítményre képes. Új kipufogórendszert is kapott a GT-R: az egyedi, háromcsöves titán rendszer amennyire alaposan kidolgozott, legalább annyira bonyolultnak is tűnik.

Giccsparádé 165 millióért? Létezik! 2

Giccsparádé 165 millióért? Létezik! 3

Jelentős változtatásokat vehetünk észre az utastérben is, kezdve a Recaro kagylóülésekkel, valamint a végeláthatatlan mennyiségű króm díszítőelemmel, ami a szellőzőnyílások burkolatait, az ajtókilincseket, sőt még a középkonzolt is borítja.

Giccsparádé 165 millióért? Létezik! 4

Az Auto Deals UAE oldalán a jelek szerint már tavaly augusztusban meghirdették, de úgy tűnik, hiába beszélünk keveset futott példányról a maga 6000 kilométerével, az ára – és talán a megjelenése is – még a vastagabb pénztárcával rendelkező egyéneket is elriasztja.

Ha lenne felesleges 165 milliód, vennél egy ilyet?
Persze! Hova kell utalni?
18% (95)
Ez szörnyű... Majd ha piros hó esik!
38% (205)
Talán, de csak ha tényleg nem tudom hova tenni azt a pénzt.
18% (97)
Passz, csak mutasd, mit gondolnak a többiek!
26% (138)