A korai kétezres évek színes, airbrush festésben gazdag, erős hi-fi rendszer köré épített stílusa találkozik a hatalmas kerekekkel fémjelzett donk hangulattal ebben az 1989-es Chevroletben. 

A Spade Kreations alkotására láthatólag rengeteg munkaóra, és energia ráment, a Marvel karakter, Hulk előtt adózó fényezés messziről megragadja a tekintetet, a kabrióvá alakított karosszériáról és a 30 colos kerekekről már nem is beszélve.

Ez a zöld csoda jelenleg eladósorban van, 11,8 millió forintnyi dollárt kérnek érte. Ezért a pénzért a hihetetlen zöld külső mellé jár még egy hihetetlen halk, izé, hangos hangrendszer, 14 erősítővel 28 hangszóróval és négy 15 colos mélynyomóval.

Megérte rengeteg melót ölni ebbe a szörnyű zöld szörnyetegbe? 1Megérte rengeteg melót ölni ebbe a szörnyű zöld szörnyetegbe? 2Megérte rengeteg melót ölni ebbe a szörnyű zöld szörnyetegbe? 3

A hangrendszernél is meglepőbb a motorháztető alatt lakó technika. A Chevrolet Caprice eredeti blokkja helyett egy LS7-es Corvette V8-as található, ami 505 lóerőt és 637 Nm nyomatékot termel. Az építők szerint ma ezt az egyedi konstrukciót már 60 millió forintért tudnák csak megépíteni, így az ár több, mint baráti.

Megérte rengeteg melót ölni ebbe a szörnyű zöld szörnyetegbe? 4Megérte rengeteg melót ölni ebbe a szörnyű zöld szörnyetegbe? 5Megérte rengeteg melót ölni ebbe a szörnyű zöld szörnyetegbe? 6Megérte rengeteg melót ölni ebbe a szörnyű zöld szörnyetegbe? 7Megérte rengeteg melót ölni ebbe a szörnyű zöld szörnyetegbe? 8Megérte rengeteg melót ölni ebbe a szörnyű zöld szörnyetegbe? 9Megérte rengeteg melót ölni ebbe a szörnyű zöld szörnyetegbe? 10