Az idei szilveszter sem fog tűzijáték nélkül telni, valószínűleg a korlátozás ellenére sokan megtalálják a módját, hogy sok fénnyel és zajjal ünnepeljék az új évet. Mivel kevesebb helyen kaphatóak a pirotechnikai eszközök, így nagy valószínűséggel sok kilométert tesznek meg autókban szállítva.

Ami alap esetben teljesen biztonságos, de nyilván mindenki kíváncsi arra, mi lenne ha több doboz puskaporos élmény egyszerre indulna be a kocsiban.

Erre a kérdésre adnak választ a következő videók.

Van aki nem bírta ki hazáig

Úgy tűnik a videón szereplő autós agyát megszállta a szilveszteri hangulat. Nem bírta kivárni míg hazaér, inkább út közben lőtte égben a nála lévő tűzijátékokat.

Innen már sejthető a történet végkimenetele. Az ilyen bemutatók nem érnek jó véget, a láng őszinte fajta, nem válogat, ha valami gyúlékony akad a közelében, arra ráharap. Így a hatalmas buliból egy pillanat alatt lett füstös menekülés.

Rágyújtani azért nem javallott

A kínai fiatalok dohányoztak az autóban, aminek az lett a vége, hogy a járműbe pakolt tűzijáték valahogy lángra kapott. A többit nézd meg a videón, elég látványos.

Szándékos pusztítás

Első “profi” próbálkozásunkban egy Chrysler 300C az áldozat, látványos módon nyelik el a lángok, de még előtte az üvegek mögött eldurran pár színes rakéta.

Megmutatja a mester, hogy kell ezt csinálni

A Youtube legnagyobb kreatív rombolója, a trükkös tákolásaival világhírre szert tevő Colin Furze sem hagyta ki ezt a ziccert, egy egész kisbuszt pakolt tele tűzijátékkal, hogy megnézze mekkorát szól a dolog.