Cleetus McFarland le sem tagadhatná, hogy megszállottja az amerikai nagyvasaknak: a férfi nem csak nézegeti, de használja is őket. Leggyakrabban a gyorsulási versenyeken tűnik fel 1300 lóerősre húzott C6-os Corvette-je, mely hét másodperc alatt teszi meg a negyedmérföldes távolságot és képes a 289 km/órás sebesség elérésére.

A szezon végeztével Cleetus – akinek igazi neve Garrett Mitchell, de a YouTube-on nem ezt használja – és csapata úgy döntöttek, hogy nem unatkoznak, és kipróbálják, mit is tud az autó, illetve annak turbója a garázsban. A szerkezetet elforgatták úgy, hogy a levegő szabadon távozhasson a garázsba, mindazzal a darálmánnyal együtt, melyet a 88 mm-es átmérőjű ház oldalán betoltak.

A magas fordulaton pörgő kerék lapátjai ugyanis pengékként szeleteltek fel többek között egy 175 és egy 650 köbcentis mellimplantátumot, egy kolbászt, egy banánt és számos egyéb nyalánkságot, melyeket egy közeli kisboltban szereztek be. A végeredmény nem túl gusztusos, volt mit takarítania a srácoknak. (A turbóetetés 6 percnél kezdődik.)