Amikor szorítanak a határidők, stresszel a főnök, a megélhetés forog kockán, akkor a hivatásos sofőrök könnyebben vállalnak kockázatot. A videón látható Ford sofőrje sem rettent meg a kihívástól, próbálkozása viszont inkább az őrültség kategóriába esett. 

Az Egyesült Királyságban, North Yorkshire-ben került szembe egy láthatóan áradó, sebes patakkal. Hogy milyen mély, mennyire erős a sodrás, azt láthatóan nem mérlegelte. Vett egy nagy levegőt, és belehajtott a tajtékzó vízbe.

Ekkor derült ki, hogy teljesen esélytelen volt a próbálkozás. A víz egyből felcsapott a motorháztető felé, a motor leállt, és innen a természet erőin múlt minden. A videón nem látszik, de egy sekélyebb részen megakadt a furgon, erről a mentést végző egyik segítő készített fotót.

Az egész Facebook röhög a sofőrön, aki nekiment az áradó pataknak 1

A felvételen feltűnő hídról nem derült ki, hogy gyalogosok vagy járművek számára készült-e, mindenesetre a kétségbeesett próbálkozás az előbbi lehetőséget sejteti. Az biztos, hogy sokaknál ez a részlet is emeli a tragikomikus hatást, reméljük, egyszer a sofőr is nyilatkozni fog, és elárulja, mi motiválta erre a kamikaze-akcióra.