Sok ijesztőt és hátborzongatót láttunk már, ha (optikai) tuningról van szó, sőt, Porsche Boxsterből is sikerült már rút kiskacsát csinálni – de az közel sem volt annyira ronda, mint ez a Nissan GT-R-nek szánt valami…

Meglátod ezt a tuningot, tuti bezárod mára a netet 1

Erre tényleg nem találjuk a szavakat… A Redditre feltöltött borzadályra állítólag Ázsiában figyeltek fel, de képtelenség megfejteni, mire gondolt a költő. Bármilyen autó is volt, ami az alapot adta ehhez a csodához, számottevően kisebb a GT-R-nél, a tengelytávja is rövidebb. Ezeket figyelembe véve nem csoda, hogy ennyire torz lett az összkép.

Emberünk ráadásul volt annyira vállakozó szellemű, hogy nemcsak az ajtók, a fényszorók és az első lökhárító átalakítására tett kétségbeesett próbálkozásokat, de a GT-R éles tetővonalát is próbálta lemásolni, egy hátsó szárnnyal kiegészítve.

Hasonlóan iszonyatos tákolmányokból egész gyűjteményeket is össze lehet állítani, ahogyan azt meg is tettük – ha további borzalmakra vágysz, az alábbi cikkre kattintva lehet folytatni a szörnyűlködést.