Ryan Taylor csak egy a sok harsány Instagram-arc közül, akik különböző mutatványokkal, botrányos viselkedéssel, poénosnak szánt átveréssel gyűjtik a követőket. Pedig nem így indult a videós karrier, 2011-ben még csak és kizárólag a sport, a BMX-kerékpározás tűnt fel csatornáján, 2020-ra viszont a méregdrága sportautók, a tipikus “videós szívatások”,  és a “bármit megtehetek” attitűd vették át az uralmat. 

Videóinak szereplői viszont legutóbbi húzásukkal túllőttek a célon. Egy fillérekért vett BMW E46-ossal randalíroztak Spanyolországban, láthatóan az volt a cél, hogy tönkretegyék az amúgy is rongyos állapotú autót. Ez sikerült is, és végül úgy döntöttek, hátrahagyjak a roncsot. Miután feladta a szenvedést a technika, egyszerűen betolták a közeli patakba, a rendszámot pedig nagyon okosan levették. 

Nyilván ennek nem sok értelme volt, mivel a közveszélyes autózásról, a karanténszabályok megszegéséről és a környezetszennyezésnek minősülő roncselhagyásról saját maguk töltötték fel a bizonyítékot a közösségi oldalakra.

A helyi rendőrség már éjjel kopogtatott a szállodában, és letartóztatták a 27 éves videóst. Mivel nagyon frissek az események, az eljárás eredményéről még nincs hír. Annyi derült ki Ryan Twitter-bejegyzéseiből, hogy rövid fogva tartás után elengedték, ő pedig azonnal hazamenekült az Egyesült Királyságba. 

Nyilván ez nem fogja megállítani a spanyol hatóságot abban, hogy a kiszabott ítélettel, bírsággal megtalálják őt, legjobb esetben is kerülnie kell majd Spanyolországot egy jó ideig. De talán ez az egész történet csak növeli a jelenleg kétmilliós Youtube-táborát, és ötletet ad a következő közveszélyes autós mutatványhoz.