Az akusztikai élményre gerjedő autórajongók körében már jó ideje legendaként kering a Brilliant Exhaust nevű cég és alapítója, Szaszaki szan. A japán mester gyárilag halkan duruzsoló V12-es Mercedesekből épít visító fúriákat. Műhelyét 13 éve építette, saját hangját pedig egy W140-es Mercedes S600-assal találta meg. Ezen főzte ki azt a mesterséges akusztikai hatást, ami félúton van az összegyűrt sörösdobozba üvöltés és a Forma-1-es motorok között.

Így született meg a Brilliant Exhaust, ami már egyéb márkákra is elérhető, V8-V10-sorhat, Ferrari, Aston Martin, bármi jöhet, Szaszaki megoldja. 

Eddig leginkább komikusan lassú autókon láttuk a termékeit, így a hang és a tempó nem volt összhangban, sőt. Erre a méltósággal hömpölygő V12-es Toyota Centuryra például feltettek egy majdnem 5,5 milliós kipufogórendszert, amitől úgy szól a V12-es, ahogyan sok szupersportautóban sem:

Drága és élvezhető poén, de hiába a 12 henger, ez az autó megközelíteni sem tudja a hangorkán által sugallt teljesítményt. Egy Lamborghini Aventador viszont igen, főleg a gyártó ötvenedik születésnapjára kiadott speciális, limitált széria.

Az Aventador LP720-4, mint neve is mutatja 720 lóerős, végsebessége 350 km/óra és 2,9 másodperc alatt éri el a százas tempót. Ezekkel a teljesítményadatokkal már nem tűnik viccesnek a kipufogóból előtörő földöntúli üvöltés, és a kék lángok látványa sem. 

Ezen az autón szó szerint kegyetlen a Brilliantféle rendszer, éjjel nem csak a szomszédokat, hanem egy egész városrészt felébreszt.