Rejtélyes, szinte Tarantino filmekbe illő esetet vett videóra egy amerikai autós. Valószínűleg látta a visszapillantó tükrében, hogy mi közeledik, ezért idejében elindította a felvételt. Így mi csak azt látjuk, hogy oldalról begurul a képbe egy GMC Yukon.

A dolog szépséghibája, hogy a jobb első kereke teljes mértékben hiányzik, és a nagy méretű SUV ezért oldalra billenve, tulajdonképpen két keréken egyensúlyozva kapar előre, szikrát hányva. Még meglepőbb, hogy karistolva a piroshoz érve lassít, majd miután az előtte álló autó menekülőre fogja, és áthajt a tilos jelzésen, a GMC sofőrje is ugyanígy cselekszik.

Rendszám nem volt az autón, sokak szerint lopott lehetett, és az is felmerült, hogy üldözte az előtte haladót valamiért. Az okokra talán sosem derül fény, de az meglepő, mennyire bírja a gyűrődést egy ilyen amerikai batár. 

A GMC Yukon első generációját 1992–2000 között gyártották. Benzinesből volt sorhat és V8, dízelből szintén elérhető volt a V8. Mindegyik motorváltozat esetében négysebességes automata váltó gondoskodik az erőátvitelről. Az 5,7 literes V8 a legerősebb modellváltozat, amelynek teljesítménye 255 lóerő, nyomatéka 454 Nm.

A második generáció 2000-2007 között futott, a videón látható pedig már a harmadik generációhoz tartozik. Ezekhez már csak V8-as motorok voltak elérhetőek, 295-405 lóerős teljesítménnyel, ami kell is a közel 2,4 tonnás, több mint öt méter hosszú monstrumhoz.