Az erdő által visszahódított kereskedés területét könnyű eltéveszteni a 117-es számú út mellett Pikeville-ben, Észak-Karolinában. 

Ma már a méteres bozót uralja az egykor virágzó autókereskedés udvarát, ahol a sanyarú körülmények ellenére még mindig közel száz autó áll, és gyűjti a rozsdát. 

Mindegyik az egykori AMC terméke, Jeep, Nash, Rambler típusok, és mindegyik új kora óta áll ezen a helyen, a Collier Motors telephelyén. 

Ami tulajdonképpen még mindig várja a vevőket. 

A Collier Motors vállalkozását az 1950-es években alapították, a cégvezető Robert Collier pedig elkötelezte magát az American Motor Company, vagyis az AMC termékei mellett.

Tisztességes, fejlődő üzlete egészen az 1970-es évek végéig virágzott. Ekkor az AMC már elindult lefelé a lejtőn, és a gyártót, valamint a kereskedést a Renault-együttműködés sem mentette meg. Collier megpróbált eladni párat, de Észak-Karolinában nem sok babér termett az európai típusoknak, így kitartott a kizárólag hazai gyártású AMC típusok mellett.

Száz autó rohad egy elhagyott kereskedésben a méteres gazban, és mind eladó 1

Ezeken felül semmilyen más márkát nem engedett be az udvarra, sőt amikor a nyolcvanas években elvesztette a hivatalos kereskedői jogot, akkor sem mondott le a márkáról. Gyűjteni kezdte a legritkább, legértékesebbnek tűnő AMC típusokat, Rambler Rebel kabriókat, Nash-Healey sportkocsikat, Javelin Interceptorokat.

Száz autó rohad egy elhagyott kereskedésben a méteres gazban, és mind eladó 2

Tulajdonképpen fittyet hánytak a világra, és az idő múlására, az AMC szinte teljesen eltűnt, ahogy a vásárlók, tulajdonosok, rajongók java is, de a Collier kereskedés kitartott. Már felújításra sem volt pénz, az egykor patinás autószalon teteje beomlott, az autókat kénytelenek voltak az udvarra tolni, a gyűjtemény pedig lassan eggyé vált a természettel.

Száz autó rohad egy elhagyott kereskedésben a méteres gazban, és mind eladó 3

2015-ben került újra fókuszba a furcsa, elhagyott hely, amikor a History csatorna népszerű guberáló műsora, az Amerikai kincskeresők látogatta meg az idős, végletekig márkahű szalontulajdonost. 

A vállalkozás alapítója 2018-ban hunyt el, de a terület az autókkal együtt családi kézben maradt, egy májusi Facebook bejegyzés alapján két fia még mindig árulja az AMC típusait, tehát a világ egyetlen elhagyott, de vevőket váró kereskedése még mindig üzemel.