A térfigyelő kamera által rögzített eset Angliában történt. A piros L-betű jelzi, hogy tanuló sofőr ül a volán mögött, aki láthatóan nem ura a járművének. Először a mögötte álló autónak hajt neki, amire kijön az épületből egy férfi.

Aki ahelyett, hogy beült volna a tanuló helyére (igen, ehhez be kellett volna mászni az ellenkező oldalról), vagy nyugalomra intette volna, inkább sürgette, hogy gyorsan hajtson előre. A hölgy pedig gyorsan előrehajtott, egyenesen neki a kerítésnek.

a videó a hirdetés után indul

Parkolni néha óriási kihívás

Ez a Hongkongban készült rövid felvétel is bizonyítja, hogy az autózás veszélyes üzem, és elég egy óvatlan pillanat, az eluralkodó pánik ahhoz, hogy életveszélyes helyzet alakuljon ki. Normál esetben ugye nem szállunk ki a sebességben hagyott autóból, de a felvételen látható Porsche vezetője mégis megtette.

Valószínűleg pánikba esett, amiért lekoccolta a mellette álló BMW-t, és hirtelen, ösztönösen kiszállt. Csakhogy előtte még hátramenetbe tette az automata váltót, így az autó szép lassan araszolni kezdett hátrafelé. Szerencséje, hogy csak az ajtó szakadt le, és ő nem préselődött oda az oszlophoz, járhatott volna sokkal rosszabbul is.