Az angol taxik igazán jellegzetes formáját alkották újra, amikor a kínai Geely kezében lévő London EV Company elkészítette a legújabb változatot, melynek szigorú előírásoknak kellett megfelelnie és közben hordoznia magában a modern technikát.

A kis fordulókör és a könnyű beszállás mellett el kell férnie az utastér második sorától hat embernek, valamint tartósnak is kell lennie. Az autó végül megszületett és hozza a londoni taxik minden jó tulajdonságát és rejtőzködő limuzinnak is kiváló Clive Sutton szerint, aki luxusautót készített belőle.

Taxiból csináltak luxusautót 1
Taxiból csináltak luxusautót 2

Taxiból csináltak luxusautót

Taxiból csináltak luxusautót

Taxiból csináltak luxusautót 18
Taxiból csináltak luxusautót 19
Taxiból csináltak luxusautót 20
Taxiból csináltak luxusautót 21
Taxiból csináltak luxusautót 22
Taxiból csináltak luxusautót 23
Taxiból csináltak luxusautót 24
Taxiból csináltak luxusautót 25
Taxiból csináltak luxusautót 26
Taxiból csináltak luxusautót 27
Taxiból csináltak luxusautót 28
Taxiból csináltak luxusautót 29
Taxiból csináltak luxusautót 30
Taxiból csináltak luxusautót 31
Taxiból csináltak luxusautót 32
Fotó megosztása:

Azoknak, akik számára még egy hosszított S-osztály is túl feltűnő, nagy öröm lehet a taxinak kinéző kényelmes autó megjelenése, aminek utasterét finom bőrrel borítják, panoráma üvegtető kerül az utasok feje fölé és állítható színű hangulatvilágítás is van az autóban. Az igényes fabetétekbe integrált szellőzést állító panelek a konstrukció sajátjai, de ennyi áldozatot meg kell hoznia annak, aki a teljes diszkrécióra vágyik.

A Sutton Bespoke taxijában szervómotorok kattintják be az ajtókat és a fedélzeten elhelyezhető Sony PS4 játékkonzol, valamint Apple TV modul is. A taxiba öntött luxuslimuzinért 40 millió forintnak megfelelő összeget kérnek.

Taxiból csináltak luxusautót 33

A LEVC taxijában 1,5 literes, háromhengeres motor dolgozik, mely a kezelőszervekkel együtt a Volvótól érkezett. Ez hatótávnövelőként szolgál az elektromos hajtáshoz, melynek 33 kWh-s akksiját az LG szállítja, 110 kW-os elektromotorját pedig a Siemens. Elektromos hatótávja 130 km, a teljes hatótáv pedig több mint 600 kilométer.

a videó a hirdetés után indul