Két Lamborghini és egy Porsche 911-es száguldott nagy sebességgel, egymással versenyezve Németországban, az A66-os autópályán. A Lamborghini Aventador S volánja mögött ülő 29 éves, az Instagramon csak Navid Alpha néven futó (1,1 millió követővel rendelkező) férfi elvesztette uralmát a jármű felett, és a szalagkorlátnak csapódott, majd visszasodródott az aszfaltra, ekkor ütközve a szabályosan haladó Skodával, és egy Opellel.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Skoda és a Lamborghini azonnal kigyulladt. A Lamborghini vezetőjének sikerült kikászálódnia saját erejéből, a Skoda vezetője viszont a roncsban maradt, és a helyszínen életét vesztette. 

Tegnap történt a baleset, és a körülmények pár órával később már körvonalazódni kezdtek. Mivel már mindenhol akadnak kamerák, a három sportautó versenye sem maradt rögzítés nélkül, az Instagramon több rövid videó kezdett keringeni, ahol a balesetben kiégett Lamborghini Aventador látható ugyanezen az útszakaszon, gyorshajtás közben.

Ennek is köszönhető, hogy a Lamborghini 29 éves sofőrje, és az egyik Porsche 26 éves vezetője is előzetes letartóztatásban várja már az ügy bírósági tárgyalását.