Szombathelyen nemrég egy rendőr és egy mentős is balesetet szenvedett, miközben mindkettőjük egy súlyos baleset helyszínére igyekezett, természetesen megkülönböztető jelzést használva.

A rendőrautó vezetője próbálta elkerülni a balesetet, de a Mercedes ütközött az Audival, és megpördült az úttesten. A balesetben személyi sérülés nem történt, de teljes útlezárás mellett tartott a helyszíni szemle. A helyszínre kiérkezett az áramszolgáltató hibaelhárító csapata is. A betonoszlop megrongálódott a balesetben – számolt be róla a 112 Press.

Pokolian rossz napja volt egy mentősnek és egy rendőrnek Szombathelyen 1

Pokolian rossz napja volt egy mentősnek és egy rendőrnek Szombathelyen 2

A Zanati úton tartott a Markusovszky kórház irányába a mentőorvosi kocsi, amikor eléje hajtott egy Volkswagen. A VW megpördült az ütközéskor. A személyautó vezetője elmondta, hogy a belső sávban haladt, mert balra akart bekanyarodni egy áruházhoz, amikor észlelte az érkező mentőautót. Emiatt kihúzódott a külső sávba. Amikor a szirénázó mentőautó elhajtott mellette, akkor belenézett a tükörbe, és mivel nem látott érkező járművet, visszasorolt a belső sávba. Ekkor ütközött a mentőautót követő, szirénázó mentőorvosi kocsival.

Pokolian rossz napja volt egy mentősnek és egy rendőrnek Szombathelyen 3