Augusztus 21-én a massachusettsi rendőrök egy rutinszerű forgalmi ellenőrzés kapcsán tartóztatták le a 41 éves Cory A. Taylort, akinek furgonjában több mint 60 kg marihuánát találtak és többek között egy FedEx egyenruhát is.

Ezen a nyomon elindulva bukkantak rá a marihuánakereskedő bandára egy régi tűzoltó épületben. A házkutatás során nem csak illegálisan tartott fegyvereket és dollármilliókat találtak készpénzben, hanem rengeteg drogot és komoly autócsodák is parkoltak a helyszínen.

Elképesztő autókat találtak a drogdílereknél a rendőrök 1
Elképesztő autókat találtak a drogdílereknél a rendőrök 2

Elképesztő autókat találtak a drogdílereknél a rendőrök

Elképesztő autókat találtak a drogdílereknél a rendőrök 9
Elképesztő autókat találtak a drogdílereknél a rendőrök 10
Elképesztő autókat találtak a drogdílereknél a rendőrök 11
Elképesztő autókat találtak a drogdílereknél a rendőrök 12
Elképesztő autókat találtak a drogdílereknél a rendőrök 13
Elképesztő autókat találtak a drogdílereknél a rendőrök 14
Fotó megosztása:

A rendőrség egyelőre nem ad ki több információt az ügy kapcsán, a közzétett képeken azonban látható, hogy emelőkön több komoly sportautó áll. Felfedezhető több BMW M3-as a képeken különböző generációkból, de leginkább az E46-os. Van még Nissan 350Z és GT-R is, valamint kereskedelmi mennyiségű Toyota Supra is, valamint a klasszikus R34-es Nissan Skyline.

Taylor egyébként hozzátette vallomásában, hogy egy kaliforniai forrás hat bála marihuánát szállított anyja házához, ahol aztán a rendőrök további 37 járművet fedeztek fel.

 Elképesztő autókat találtak a drogdílereknél a rendőrök 15

Elképesztő autókat találtak a drogdílereknél a rendőrök 16