Az olasz sportautók rajongói nehezen barátkoznak meg a gondolattal, hogy a Lamborghini legjobban fogyó modellje már nem egy kétüléses, középmotoros autó, hanem egy hatalmas behemót, a Lamborghini Urus szabadidő-autó. Néhányakat azonban annyira megfogott a Lamborghini hobbiterepjárója, hogy képesek a RAV4-esre is Urus arcot pakolni. De akad még ennél is rosszabb.

A Honda Accord Crosstour nem éppen az a szolid japán limuzin, ami elsőre beugrik az Accordról, hanem egy emelt hasmagasságú, nagy ötajtós. A Honda Amerikában dobta piacra az autót, melynek formaterve ott is megosztotta a közönséget.

A Crosstourt egyébként 3,5 literes, szívó V6-os motorral kínálták, ami 271 lóerős. Hozzá ötsebességes automata váltó és összkerékhajtás járt. Így néz ki:

Amikor Lamborghinit szeretnél, de egy Honda áll a garázsban 2

A kaliforniai Palm Springsben azonban valaki meglátta a párhuzamot a Lamborghini Urus és a Honda Accord Crosstour között és rögtön neki is állt olaszos sportterepjárót csinálni az autóból.

Látszik, hogy hősünk nagy lendülettel alakította át az autó elejét, így megvannak a hatalmas hűtőnyílások és a lámpák formája is hunyorítva hasonlít az Uruséra, de az autó oldalára már csak furcsa szélesítések és krómfelni jutott, a hátulját pedig csak simán egy szárnnyal dobta fel.

Amikor Lamborghinit szeretnél, de egy Honda áll a garázsban 3
Amikor Lamborghinit szeretnél, de egy Honda áll a garázsban 4

Amikor Lamborghinit szeretnél, de egy Honda áll a garázsban

Amikor Lamborghinit szeretnél, de egy Honda áll a garázsban

Amikor Lamborghinit szeretnél, de egy Honda áll a garázsban 7
Amikor Lamborghinit szeretnél, de egy Honda áll a garázsban 8
Fotó megosztása: