Wesley Kagan elhatározta, hogy épít magának egy versenyautót, ami úgy néz ki, mint az 1960-as évek Forma-1-es gépei. Az olyan autókon, mint a Lotus 49 még nem voltak hatalmas szárnyak, csak a valamennyire burkolt utascella, hátul a motor és a kilógó futómű elemek végén a kerekek. A megvalósításhoz egy Porsche Boxstert kapott szét.

Kevesebb mint 800 ezer forintnak megfelelő összegért vett egy olyan első generációs Boxstert, melynek motorja működik, váltója és kormányműve, valamint még néhány szükséges elem használható és ezek felhasználásával készítette el a saját, nyitott versenyautóját több mint fél év alatt.

Nyomórudas futóműve van, de még nem tökéletes a motor és karosszériája sincs, de egyelőre Kagan műve még finomhangolásra szorul. Az első generációs Boxster most nagyjából a legolcsóbb Porsche, amit venni lehet az Egyesült Államokban.

Motorja az alapváltozatban is 2,5 literes, hathengeres boxer, picivel több mint 200 lóerővel, ami önmagában is elég, hogy jól mozgassa a párszáz kilós kis versenyautót. Az építést csatornáján dokumentálja: