A valaha élt egyik legsikeresebb, legismertebb sportoló használt tárgyaiból “garázsvásárt” tartanak. Szó szerint elárverezik a régi cuccait, mint ahogy sokan tesszük a megunt, kopott darabokkal. Csakhogy ez ebben az esetben nem aprópénzt jelent, hanem súlyos milliókat. 

Többek között egy 1996-os Mercedes S600 is árverésre kerül. A V12-es motorral szerelt W140-es csúcsmodellt a Lorinser csiszolta tovább, de motortuningot nem végeztek, csak optikai csomag került a kocsira. Extrákkal sincs teljesen teletömve a 389 lóerős luxuskupé, a motoros mozgatású üléseken, ablakokon, klímán túl csak a telefon jelent érdekességet, főleg mert bekapcsolásakor megjelenik a Jordan felirat.

Eladó Michael Jordan sokat futott Mercedes kupéja 1Eladó Michael Jordan sokat futott Mercedes kupéja 2Eladó Michael Jordan sokat futott Mercedes kupéja 3

Az autó kikiáltási ára 23 dollár a legendás Chicago Bullsban viselt mezszám előtt tisztelegve, de vélhetően ez az ár pár pillanat alatt megnő, és valahol a 100 ezer dolláros tartományban (29-30 millió forint) áll majd meg. Ennyit várnak a 24 éves Mercedesért, ami 252 ezer kilométert futott,  de nem akárki nyomta benne a gázpedált.

Eladó Michael Jordan sokat futott Mercedes kupéja 4Eladó Michael Jordan sokat futott Mercedes kupéja 5