Van ez a gumifüstölés dolog. A verdáknak semmiképp nem jó, mert nem arra tervezték őket, hogy helyben pörögve égessék porrá az abroncsokat. Attól még jó móka, szeretjük Tiszán innen, Dunán túl, otthon és rendezvényen, hátsó vagy első kerékkel.

A közönségből a legnagyobb ovációt mindig a gumik durranása és a cafatok lepörgetése váltja ki. Ez a csúcspont, utána már a legelvetemültebb arc se pörgeti tovább a motort. Most láthattok azonban pár erős kivételt. A srácok kegyetlenül bánnak az autókkal, addig kergetik a masinát, míg flexként szikrát hányva végül be nem gyullad az egész felni. A videókban szereplő márkák rajongói csak fél szemmel nézzék, az ő idegrendszerüket jobban megterhelhetik a képsorok.

Az első videón halhatatlan klasszikus, amíg lesznek közösségi oldalak, valaki újra leszedi, és újra feltölti majd. 

Gumipusztításban az ausztrálok az elsők, így a felnigyilkolásban is profik. Amikor a több ezer lóerős, csak erre épített szörnyek már lerágták az utolsó cafat abroncsot, akkor a felniket sem kímélik. Szikrák, izzás, és tiltáson üvöltő V8-asok.

Annál viszont nincs fentebb (vagy lentebb, nézőpont kérdése), amikor egy félbetört, meggyötört, halál előtt utolsó lóerőket kisajtoló furgonnal vágnak izzó lemezfelnivel lyukat az aszfaltba.

Now that’s a hot wheel! from IdiotsInCars