Jensen 22 éves korában elvégzett egy autós kaszkadőriskolát, szert tett egy közel ezer lóerős Dodge Charger Hellcat-re, és úgy döntött, erre épít online karriert. Elkezdett keresztbe csúszni közúton, és mindezt videóra véve gyűjt követőket több platformon. 

Ismerős a recept, Ken Block is így kezdte, és látjuk, hogy mekkora világsztár lett belőle. Azonban akad egy nagy különbség, az első, mai szemmel totál amatőr Gymkhana egy lezárt, elhagyott területen készült, nem az autók között kanyarogva, Los Angeles közútjain, autópályáin. 

Fiatal kora ellenére már oktató videókat rögzít, amiben a driftelés apró titkait osztja meg tudásra szomjas követőivel. 

Minden videója alatt elindul a vita, hogy akkor ez most vagy főbenjáró bűn, vagy tökös huliganizmus, amivel senkit sem veszélyeztet valóban. A hasonló esetek tanulsága azt mutatja, hogy ilyen stílusban nap mint nap közlekedve előbb-utóbb borítékolható a baleset. Sőt, emberünk van annyira magabiztos, hogy meg is osztott egy elmért kanyart, szemben csorog a kerékpáros, dupla záróvonal, de ő persze recsegteti keresztbe, így sikerül eltalálnia az út szélén egy farönköt. 

Érthetetlen, hogy ha van rá idő, tehetség, akkor miért nem profi drifterként próbálkozik valamelyik helyi sorozatban, zárt pályán, ellenőrzött körülmények között (igaz, ott van valódi konkurencia, versenytársak, akik akár jobbak is lehetnek). Az megint érthetetlen, hogy eddig nem kopogtattak nála a rendőrök, többször tisztán látszik a gyorshajtás, szabálysértés, egy ilyen videóért Németországban már jönne a tréler, autó lefoglal, tulaj pedig mehet a bíróságra izzadni, mert ez ott illegális versenyzésnek számít, az autó és a jogosítvány elvesztése a minimum.