A szállodákkal és kaszinókkal tömött Las Vegas rengeteg titkot őriz az elvesztett millióktól a hirtelen házasságokig. A városban, ami éjszaka él és leginkább a pénzről és szórakozásról szól, értelemszerűen sok luxusautó bukkan fel. Nem csak megjelennek, hanem néhány furcsa véget ér, mint ez a zöld Lamborghini Huracán, amit a sivatagban hagytak.

Nem ez az első ilyen eset, de még mindig nehéz feldolgozni, hogy valaki egy ilyen drága sportautót csak úgy hátrahagyjon az út szélén. Az autó persze, mozgásképtelen, hiszen a jobb hátsó futómű kitört, az elején is láthatóak sérülések, a szélvédő pedig a kinyíló légzsáktól lett pókhálós.

A rendszám alapján az is tudható, hogy korábban látták a városban az autót és kiderült, hogy tulajdonosa magánszemély. Viszont turistáknak adja bérbe a Lamborghinit. A tapasztalatlan sofőr és a nagy tempó viszont láthatóan rossz párosítás volt.

A Lamborghini Huracán LP580-2 az olaszok belépő sportautója, de ez sem lassú gép. Az 5,2 literes, V10-es szívómotor 580 lóerőt ad le és 540 Nm nyomatéka van. Az összkerék-hajtású változatnál 33 kg-mal könnyebb, így a hátsókerekes Huracán száraz súlya 1389 kg. 3,4 másodperc alatt gyorsul 100-ra és 320 km/óra a végsebessége.

A youtuber videóján megnézheted, milyen állapotban hagyták a sivatagban a zöld Lamborghinit: