A nevadai sivatagban hagyták magára ezt a csúnyán összetörött McLaren 720S-t, mely egész biztosan nem túl régen került oda, hiszen az angol sportkocsigyár csúcsmodellje még friss a piacon. Nem nehéz kitalálni, hogy mi történt az autóval. Nagy valószínűséggel a megengedett sebesség többszörösével autóztak, amikor a elvesztették az irányítást az autó felett és az útról leesve többször átpördültek, mire megálltak a sivatag közepén. Az autó szörnyen néz ki, de érdemes megfigyelni, hogy a McLaren 720S karbon utascellája mennyire állta a nagy esést. A vezető és az utas is saját lábán hagyta el a helyszínt kisebb karcolásokkal és zúzódásokkal.

A McLaren 720S-ben 4 literes biturbó V8-as motor dolgozik és nem meglepő módon 720 lóerőt ad le, ami mellett 770 Nm nyomatéka van. Kevesebb mint 3 másodperc kell neki a 100-as sprinthez, de a 200-ig sem kell 5-nél többet várni. A végsebessége 341 km/óra.

Persze körbe is videózták a csúnyán lezúzott szupersportkocsit:

Itt alább pedig az Instagramról érkezett a bejegyzés:

Daily Driven Exotics ™ (@dailydrivenexotics) által megosztott bejegyzés, Máj 12., 2018, időpont: 11:57 (PDT időzóna szerint)