A McLaren Senna valódi szupersportautó, a 4 literes, biturbó V8-as motor 800 lóerőt és szintén 800 Nm nyomatékot tud. Ez 2,8 másodperc alatt gyorsítja 100-as tempóra az 1 374 kg-os Sennát. Az autó végsebessége 340 km/óra.

A P1 közvetlen utódjaként is tekintett Senna 6,8 másodperc alatt katapultál álló helyzetből 200 km/h sebességre (nem 2,8+6,8, hanem összesen 6,8 szekundum alatt van kétszázon), százról nullára 30 méteren áll meg, tehát egy igazi csúcskategóriás, utcai versenyautó, aminek mind az ötszáz darabja azonnal elkelt. 

Annak ellenére kapkodták el, hogy ára körülbelül 300 millió forint körül van. Tulajdonosainak nagy része valószínűleg vitrinbe teszi a félelmetes célszerszámot, mert japán szamurájkardokkal sem vágnak már félbe senkit, nekik ez inkább dísz, trófea, semmint eszköz.

A McLaren Sennának nincs ellenfele a Nürburgringen 1

Szerencsére viszont akad még olyan tulaj, aki pályán sem fél használni a Sennát, és meg is mutatja, milyen körberongyolni vele a Nürburgring poklában. Ami feltűnik, hogy a többi autó eltűnik a háttérben, egyszerűen más ligát képvisel a Senna.