A Jalopnik oldalain megjelent történet azoknak hordozhat tanulságot, akik eleve hajlanak a vakmerő ötletekre. Mert egy faágra kötött csörlővel leemelni egy Ford F-450-es kabinját több mint vakmerő. A texasi Jordan Jensen megpróbálkozott ezzel, és ha bárki kérdezi, ma már azt mondja, hogy rossz ötlet volt.

A kabint sikerült félig leemelni, amikor leszakadt az ág, elég csúf sérüléseket okozva a lemezfelületeken. Emberi sérülés szerencsére nem történt, és a tulajdonos sem annyira szomorú. Állítása szerint némi kalapálás és kitt után teljesen rendben lesz a kocsi. 

Egy öreg fát használt darunak a türelmetlen amerikai autós, ez lett a végeredmény 1

Motivációját nem mellesleg egyszerű türelmetlenség adta. A motoron akart nagyobb szerelési munkákat elvégezni, és ez a Ford F-450 kialakítása miatt úgy a legegyszerűbb, ha leemelik a kabint, a blokk kiemelése sokkal időigényesebb munka. Profi segítség híján maga fogott bele a szétszedésbe, a képeken látható eredménnyel.

Egy öreg fát használt darunak a türelmetlen amerikai autós, ez lett a végeredmény 2Egy öreg fát használt darunak a türelmetlen amerikai autós, ez lett a végeredmény 3Egy öreg fát használt darunak a türelmetlen amerikai autós, ez lett a végeredmény 4