A teljesen egyedi Steampunk stílusú festést, a 22 colos felniket, és a 4,4 literes V8-as motor 408 lóerős és 600 Nm teljesítményét még egy igazán látványos, és értelmetlen átalakítással fejelték meg az építők. Az XXX6 fantázianevű alkotás ajtajai a megszokottól ellentétes irányba nyílnak, vagyis klasszikus öngyilkos ajtóként. 

Öngyilkos ajtó

Öngyilkos ajtó – elterjedt típusról van szó, ami technológiailag a hátul zsanérozott ajtókat fedi. A hátrafelé nyíló hátsó ajtónak megvan az a rossz tulajdonsága, hogy ha rosszul csukták be, és menet közben kinyílik, a reflexszerűen utána kapó utas könnyen kieshet a kocsiból – kvázi öngyilkos lesz.

Az sem jó, hogy nagy tempónál a menetszél nem tartja csukva a reteszeletlen ajtót, mint a normál kocsiknál, hanem kivágja, kifeszíti. Különösen azokban az időkben volt gyakori az ilyen baleset, amikor még a biztonsági övet sem találták fel, az sem tartotta vissza a kiszédülő utasokat. Ma már más a helyzet, a modern biztonsági eszközök idején az öngyilkos ajtó elkezdte élni reneszánszát, például az Opel Merivában.

Az autóért 13500 dollárt (4,1 millió forintot) kérnek, igazán nem pénz egy ilyen csodáért.

Ez a BMW X6 akkor lesz igazán furcsa, amikor kinyitják az ajtajait 1Ez a BMW X6 akkor lesz igazán furcsa, amikor kinyitják az ajtajait 2Ez a BMW X6 akkor lesz igazán furcsa, amikor kinyitják az ajtajait 3Ez a BMW X6 akkor lesz igazán furcsa, amikor kinyitják az ajtajait 4Ez a BMW X6 akkor lesz igazán furcsa, amikor kinyitják az ajtajait 5