Legtöbbünket az autóvásárlás során mindig eltölt valami örömmel vegyített misztikum. Végképp igaz ez, amikor az ember a kemény munka árán megkeresett pénzét egy új autóra költheti. Az egész procedúra csúcspontja persze az, amikor a kulcsok végre az új tulajdonoshoz kerülnek, akinek nincs más dolga, mint elhajtania, és élveznie a kilométereket az új szerzeménnyel.

Ezt az élményt azonban nem élhette át az az indiai vevő, aki Volkswagen Polójával még a szalon udvarát sem tudta elhagyni. Ahogy az az alábbi videón is látható, a dolgozók meg is tapsolják a vásárlót, amikor feldíszített autója elindul előre, ám az ünneplés hamar egy rögtönzött mentőakcióvá válik, ugyanis pár másodperc alatt tetőre rakta emberünk a Polót.

a videó a hirdetés után indul

A sofőr valószínűleg nem sok vezetési tapasztalattal rendelkezett – ez egy általános szintű probléma a világ egyik legnépesebb országában, ahol szinte bárki jogosítványhoz juthat akár vezetési órák hiányában is. Ezt bizonyítja az itt látható másik felvétel is, aki ugyan nem ütközött olyan látványosan Kiájával, mint VW-es kollégája, de az kijelenthető, hogy biztosan szerepel a legrövidebb új autós utak listájának élmezőnyében.

a videó a hirdetés után indul