Amikor elszakad a cérna, akadnak autósok, akiknek a sorompó sem akadály. Áttörik, lefeszítik, szétzúzzák a szemét ellenfelet, de úgy tűnik, a sorompókészítők is tartják a lépést. Legalábbis ezen az orosz videón egy masszív darabot látunk, aminek meg se kottyan az Oka vezetőjének áttörési kísérlete. 

Hozzá kell tenni, hogy abszolút érthetetlen a párbaj kezdeményezése, hiszen az apró gépjármű simán elfért volna a narancssárga ellenség mellett, de a sofőr másodjára is a harc mellett döntött. 

Így másodjára is veszített.

Meglepő, de a korlátozott mozgású, egyszerű szerkezet képes meccset nyerni az autósok ellen, az alábbi videó mutatja, hogyan. Emberünk érthetetlen, dühös manőverrel felnyársalta autóját a rúdra, és sikerült kitörnie a hátsó szélvédőt. A többit pedig tényleg látni kell.

Van, hogy az emberi erő győz

Arról nem szólnak a források, hogy mit tehetett a parkolóház sorompója, hogy ezt érdemelte, de bizonyára súlyos dologról volt szó. Annyi világosan látható a biztonsági kamera felvételeiből, hogy a fekete Range Roverből kiszálló férfi meglehetősen bosszús kedvében van. Hevesen ütni kezdi a szerkezetet egy lapáttal, majd amikor az eszköz anyagfáradás áldozata lesz, már puszta kézzel kezdi működésképtelenné tenni a sorompót.

Man Destroys Parking Barrier

Never seen road rage this bad before 😂

Közzétette: DRIVETRIBE – 2017. december 14., csütörtök