A 80-as évek egyik legjellegzetesebb szuperautója a Ferrari Testarossa, mely nem csak a Miami Vice című amerikai sorozat miatt lett híres, hanem alanyi jogon is. Különlegessége a 180 fokos hengerszögű V12-es motor, melynek nyoma sincs ebben a távolról sem hasonlító replikában.

A Ferrari népszerű téma, hiszen sokak által vágyott autó, de birtokolni csak kevesen tudnak akár egy ilyen veterán korba érő példányt is. Sok Pontiac Fieróból készült már ferraris stílusú autó, most viszont egy Camaróval próbálkoztak.

És nem sikerült jól. Felépítésénél fogva sem tud hasonlítani a középmotoros Testarossára, hiszen az 1986-os Camaro V8-asa az orrában helyezkedik el.

Az eladó azóta törölte a hirdetést, de annyi megmaradt belőle, hogy a Camarossa nevű autóért 4,5 millió forintnak megfelelő összeget várt.

Az autó oldalán megtalálhatóak a Testarossára jellemző rácsos légbeömlők és a kis tükrök, meg a vastagabb C oszlop. A beltérben bézs bőr, fehér számlapos órák és nyitott kulisszás váltó van, hogy a lehető legközelebb legyen az eredeti elképzeléshez.

Nincs ma reggel rosszabb replika a Camarossánál 3