Néhány apróságot leszámítva szinte teljesen ugyanúgy néz ki az a két Lamborghini Aventador S, melyek egymásnak ütköztek Szingapúr utcáin. A helyi média beszámolója szerint múlt vasárnap a két sportautó az ázsiai városállam utcáin furikázott, amikor az egyik megállt egy kereszteződésnél, a másik pedig telibe trafálta.

Egy törött Lambónál csak kettő rosszabb 1Egy törött Lambónál csak kettő rosszabb 2Egy törött Lambónál csak kettő rosszabb 3

A baleset után hamar eltávolították a sofőrök az autókról a rendszámot, ám ez nem volt elegendő ahhoz, hogy ne ismerjék fel őket. A baleset előtt néhány héttel egy fedélzeti kamera rögzítette, ahogy az egyik Lamborghini a közlekedési szabályokat nemigen tisztelve bevágott egy autós elé egy körforgalomban.

A két autó felismerhetőségét sárga színükön kívül segítették az egyedi felnik és a hátsó szárnyak is. Az olasz sportautó 8500-as percenként fordulatig pörgethető 12 hengeres motorja 740 lóerős teljesítményre képes, nyomatéka 690 Nm. A végsebesség 350 km/óra, álló helyzetből 2,9 mp alatt ugrik százra az Aventador S.