Természetesen sarkosítva, de a lényegen nem változtatva mutatja meg azt a szituációt a népszerű magyar humorista, hogy milyen az, amikor megpróbálnak a kelleténél több pénzt legombolni rólad egy szervizben.

 

Nemrég Olvasónk kapott egy ilyen gyomrost, csak az ő története egy olajcserés, lengőkaros, buta lehúzásnál sokkal meredekebb.

Talán emlékeztek még a 373 ezer kilométerrel is jó formában lévőAudi A8 4,2 quattróról szóló cikkünkre a Vezessen. Az írás nem csupán tanácsadás D2-es vagy 4D2-es használt Audi A8 vásárlásához, hanem egy megható családi történet része is. A cikkhez fotózott autó ugyanis születésnapi ajándékként tért vissza, közel húsz év után, a régi-új tulajdonos családjába.

Hová lett 1 050 000 forint?

Sajnos a fotózás után a nemes luxuslimuzin sorsa szomorú fordulatot vett, amit tanulságként megosztunk a Vezess olvasóival. 2019 februárjában az akkor 22 éves A8 igen jó állapotban érkezett egy műhelybe, motorfelújítási céllal. A feladatot vállaló személy azt állította, hogy mindenből csak gyári alkatrészt használ és a nyolchengeres benzinest „restaurálva” építi vissza.

A teljes cikket itt olvashatod:

Húztak már le szervizben vagy autószerelőnél?
Igen
46% (2251)
Nem
16% (754)
Próbáltak, de nem ma kezdtem
15% (725)
Nem, de lehet, hogy igen, csak nem tudok róla :D
23% (1116)