A Tesla Cybertruck prototípusa mindenkit megdöbbentett szögletes karosszériájával, amit praktikus okok szültek: így a legolcsóbb, legegyszerűbb legyártani hidegen megmunkált rozsdamentes acélból.

A képeken látható mocsárjáró is ezért áraszt tökéletes sci-fi-hangulatot: az építő cég a repülőgépgyártásban használt alumíniumból készítette a kabint, ami a limitált erőforrások miatt egyenlő volt a minimalista, szögletes kialakítással. 

Egy olyan járművet akartak létrehozni, ami mocsárban, puha havon, sőt akár vízen is képes kétéltűként haladni. Ehhez különleges hajtással látták el a könnyű, csupán 220 kilogrammos alumínium bódét. A hernyótalp gumielemekből áll össze, ami elég masszívnak tűnik, kár, hogy működés közben nem láthatjuk. 

Az erőt egy Moszkvics 412-es hajtáslánca adja, a kormányzás a tankokból megszokott karokkal történik. Összesen három prototípusról szólnak a hírek, a gyártás a konstrukció tesztelés során kiderülő gyengeségei miatt nem indult be. A motor egyszerűen túl gyenge volt a feladathoz, és a terepjáró képesség is elmaradt a várttól, de ma ezzel a dizájnnal simán beférne a Teslák közzé, a többi hibát úgyis elnéznék neki a rajongók. 

Mocsárjárónak készült, de lehetne akár időgép is ez a furcsa orosz szerkezet 1Mocsárjárónak készült, de lehetne akár időgép is ez a furcsa orosz szerkezet 2Mocsárjárónak készült, de lehetne akár időgép is ez a furcsa orosz szerkezet 3Mocsárjárónak készült, de lehetne akár időgép is ez a furcsa orosz szerkezet 4Mocsárjárónak készült, de lehetne akár időgép is ez a furcsa orosz szerkezet 5