Ezen a hazai videón nem történt baleset szerencsére, sőt, több kommentelő állítása szerint itt látnivaló sincs, ez rendben van, belefér. Viszont a bejegyzés végén valószínűleg mindenki rájön, hogy ez abszolút nincs így.

Az eset részleteit a 112Press oldala közölte: “Pénteken Táplánszentkereszt felé haladt, amikor a tükörben meglátta az érkező és a záróvonal, valamint a forgalom elől elzárt terület ellenére előzésbe kezdő motort. Lehúzódott a padkára, hogy a motoros elférjen, amit ő kézmozdulattal meg is köszönt. Ekkor már feltűnt, hogy a vakmerően előző motoros az öltözetében is szeret kockáztatni. A sportcipő, farmer, pulóver és bukósisak párosításból egy bukásnál csak a bukósisak ér valamit. A motoros megspórolta a védőfelszereléseket, cserébe szabálytalanul közlekedett.”

Végül az előzés sikeres volt, emberünk pont elfért, haladt tovább komoly tempóval, miért lett volna ez veszélyes? A következő, külföldön történt eset mutatja, hogy miért, a szituáció gyakorlatilag ugyanaz, motoros egykeréken, aránylag sűrű forgalom, motor egykeréken, de ilyenkor elég egy leheletnyi hiba, ami be is következett. 

a videó a hirdetés után indul

A motoros srác felállt az esést követően, de a gép pont eltalált egy szemben közeledő autóst, ami komolyan összetört. Ezért kell az ilyen mutatványokat a versenypályára tartogatni.