A félmillió lakosú orosz városban, Rjazanyban megnyílt egy időkapu. Sőt, ennek a frissen nyitott autókereskedésnek az ajtaja inkább dimenziókon keresztül visz át, hiszen ennyi orosz típust ilyen állapotban még a szovjet autógyártás fénykorában sem találtunk egy helyen. 

Azok az “időkapszulák”, a hihetetlen garázsban talált nagypapaautók sorakoznak itt, amelyekre általában külön-külön csodálkozunk rá. Volgák, Moszkvicsok sora áll makulátlan krómmal, M21-esek mintha csak most léptek volna ki az aktuális propagandafilmből a hatvanas évekből. 

Megnyílt az öreg orosz autók mennyországa, gyárias veteránok eladók tucatjával 2Megnyílt az öreg orosz autók mennyországa, gyárias veteránok eladók tucatjával 3Megnyílt az öreg orosz autók mennyországa, gyárias veteránok eladók tucatjával 4

Vannak újabb típusok is, Lada Nivák, Zsigulik, kétkerekűek, mintha csak egy múzeumban járnánk, csakhogy itt minden eladó. A konkrét árakról nincs pontos lista, de például egy 1987-es  kései ezerkettes VAZ 21013-as, mindössze ötezer kilométerrel az órájában 550 ezer rubel, vagyis 2,4 millió forint.