A Porsche 911 Turbo S általában rettenetesen gyors, már akkor, amikor kigurul a márkakereskedésből.  A számok is elég biztosan mutatják, hogy kevés ennél bitangabb sportautó van, hiszen a 3,8 literes, hathengeres boxermotort két turbófeltöltővel 560 lóerőre húzták a 991.2-es Turbo S-ben. Ezzel 2,9 másodperc alatt gyorsuljat 100 km/órás sebességre.

Akinek ez sem elég, annál már tényleg súlyos bajok lehetnek, mint a Cicio Performance-nál. Valami egészen durvát építettek. Kicserélték a turbófeltöltőket, az intercoolert, a kipufogórendszert és a kuplungot, de az üzemanyag rendszert és a motorvezérlőt sem hagyták eredeti formájában. Így már 950 lóerő teljesítményt és majdnem 950 Nm nyomatékot tud a Miami kék színű Turbo S.

Lentebb megnézheted a Cicio alkotását, de előtte még itt van egy még erősebb 911-es, mert a van, akinek nem elég háromjegyű teljesítményadat:

950 lóerős teljesítményével nem csak kevesebb mint 10 másodperc alatt futja a negyedmérföldes távot a sportkocsi, de álló helyzetből 60 mérföld/órára (96 km/óra) 2,2 másodperc alatt gyorsul.