Az Excursions Only Facebook csoportba kerültek fel a képek, amelyeket David Chambers készített. A pontos helyet nem árulta el, csak annyit, hogy valahol egy nagyobb raktárban állnak Dubajban 2005 óta letakarva. 

A helyi sejk kapta ajándékba a flottát testvérétől, de egy kilométert sem ment velük. Igen, olajmilliárdos szinten ez a “karácsonyi pulcsi” megfelelője, az “adjunk már neki valamit, mert kötelező” ajándék, ami végül a sarokba dobva végzi.

Csakhogy itt tíz jól felszerelt Ford Excursion lett a sarokba dobva, nyolc 6,8 literes V10-es benzinmotorral (314 lóerő) , kettő pedig V8-as dízellel (329 lóerő, 745 Nm nyomaték) szerelve. Bár mindenkinek az volt a kérdése, hogy mennyiért eladóak, erről nem volt információ, valószínűleg maradnak tovább a helyi gazdag ember tulajdonában, fóliával letakarva még jó ideig. 

Tíz drága terepjáró áll Dubajban fóliával letakarva, a tulaj egy kilométert sem ment velük 1Tíz drága terepjáró áll Dubajban fóliával letakarva, a tulaj egy kilométert sem ment velük 2