Itt a lehetőség azoknak a BMW Z3-tulajoknak, akik unják már a bajor veséket, és az elegáns, mai autókhoz képest sallangmentes, tiszta formát. Egy angol cég AC Cobra-másolatot gyárt a Z3-asokból, és az összes eredeti stílusjegyet eltüntetik. 

AC Cobra-ábrázatot kapott ez a BMW Z3, megérte? 1

Az eredeti BMW Z3

A munka jól láthatóan profi kivitelezésű, de azért az arányok és maga az összkép elég korcsra sikeredett. A különleges, egyedi másolatért nem is kérnek sokat, mindössze 6500 font (2,4 millió forint) az autó, de ebbe csak a látvány tartozik bele, műszakilag semmilyen változtatás nem történik az alap technikán. 

Aki autót is hoz, annak féláron elvégzik az átépítést. Potom pénz egy messziről, hunyorítva AC Cobrának nézhető autóért, főleg a profibb replikák 7-10 millió forintos árának tudatában.

AC Cobra-ábrázatot kapott ez a BMW Z3, megérte? 2AC Cobra-ábrázatot kapott ez a BMW Z3, megérte? 3AC Cobra-ábrázatot kapott ez a BMW Z3, megérte? 4AC Cobra-ábrázatot kapott ez a BMW Z3, megérte? 5AC Cobra-ábrázatot kapott ez a BMW Z3, megérte? 6AC Cobra-ábrázatot kapott ez a BMW Z3, megérte? 7AC Cobra-ábrázatot kapott ez a BMW Z3, megérte? 8