Az Opelt vezető idős férfi nem igazán lehetett a helyzet magaslatán, amikor valahogy sikerült neki forgalommal szemben felhajtani a hídra Budapesten. Az utánfutó pedig csak rontott a helyzeten. Miután rájött, hogy nagy a baj, próbálja menteni a menthetőt és a helyes irányba kikanyarodni.

A felvételt a Budapesti Autósok egyik olvasója készítette.

 

Itt pedig a Google térképe, amely mutatja a pontos helyszínt.

 

2010-ben három fiatal vesztette életét egy hasonló szituációban, ők is a forgalommal szembe keveredtek fel a Lágymányosi hídra. A Fővárosi Tűzoltóság szóvivője akkor így nyilatkozott:

a híd budai hídfőjénél a fiatalok autójukkal, egy kék színű Ford Fiestával a forgalommal szemben hajtottak fel a hídra, ahol összeütköztek a posta egy tehergépkocsijával. A teherautó a személyautó bal oldalába csapódott, az autóban utazók beszorultak a roncsok közé.

A balesetben a helyszínen életét vesztette két 19 éves lány és egy 17 éves fiú. A 18 éves sofőrt és további két utasát, egy 31 éves férfit és egy 20 éves fiatalembert a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Egyikük életveszélyes koponya- és mellkasi sérüléseket szenvedett. A másik két fiatal férfi állapota súlyos volt, de nem életveszélyes.