Mark Grage azon szerencsések táborába tartozik, aki újonnan vásárolt magának Ford Mustangot a Colorado állambeli Loveland Ford kereskedésben. Az 5 literes, szívó V8-as 450 lóerős teljesítménye tisztességes, de ahogy sokan mások, úgy Mark is szeretett volna ennél izmosabb gépet. Ezért visszavitte a márkakereskedésbe, hogy kompresszorral szereljék fel az autót.

Persze, a márkaszervizben minden rendben ment, a V8-as megkapta a Roush kompresszort, amivel aztán próbakörre vitte a szerelő a 428 kilométert futott Mustangot.

Szerelő törte össze a vadiúj Ford Mustangot 1
Szerelő törte össze a vadiúj Ford Mustangot 2

Szerelő törte össze a vadiúj Ford Mustangot

Szerelő törte össze a vadiúj Ford Mustangot

Szerelő törte össze a vadiúj Ford Mustangot 8
Szerelő törte össze a vadiúj Ford Mustangot 9
Szerelő törte össze a vadiúj Ford Mustangot 10
Szerelő törte össze a vadiúj Ford Mustangot 11
Szerelő törte össze a vadiúj Ford Mustangot 12
Fotó megosztása:

Harry Johnston, az üzletvezető nyilatkozata szerint a technikus a próbaút során elvesztette az irányítást a jármű felett és a 287-es számú úton összetörte az autót. A rendőrség gondatlan vezetés miatt eljárást indított a szerelő ellen, továbbá az is biztos, hogy többet ode nem kell bemennie dolgozni.

A Mustang tulajdonosát természetesen kártalanítják, minden költségét megfizetik. Az autó javíthatatlan, így Grage választott egy másikat, ezentúl Shelby-tuningos Mustanggal jár majd.

Szerelő törte össze a vadiúj Ford Mustangot 13