Manny Khoshbin kaliforniai ingatlanmogul rengeteg méregdrága luxusautót birtokol, és nem fél őket megmutatni. Sőt, most azt is megosztotta a világgal, hogy mennyibe kerülnek ezek az gépkocsik a vásárláson túl. Mert hiába futnak keveset az ilyen nagy értékű autók, attól még karbantartásra szükségük van.

Manny több Bugatti között a Chiron Hermes Editiont is birtokolja, de van öt darab Mercedes SLR McLarenje, meg még több McLarenje, de van Porsche Carrera GT is a garázsában és nem maradt ki a Pagani Huayra sem. 

Kollekciójának legjózanabbul fenntartható autói a McLarenek. Ezek szervizelése, olajcseréje évente úgy 450 ezer forintnyi amerikai dollárt emészt fel. A Porsche Carrera GT olajcseréje és motortér tisztítása szintén félmillió forint körüli összeg. Az öt darab SLR évente több mint 10 millió forintot kér általános karbantartásokra, a Huayra 2,5 milliót.

Aztán jön a Bugatti. Az olajcsere közel 7 millió forintos összeg, a négyévente cserélendő gumik pedig 11,5 millióba kerülnek. És ez csak egy autó, Khoshbinnak pedig három Bugatti parkol a garázsában.

Hogy a gyűjtemény mindig csillogó maradjon, arra heti 250 ezer forint megy el, az autók éves biztosítása 30 millió feletti összeg, a becslések szerint a tárolási költség úgy 55 millió. Durva számítások szerint évente 150 millió forintba kerül neki fenntartani a jelenlegi gyűjteményt.