Pár hete egy Oregon állambeli benzinkútról hajnali 2-kor lopott el Paul Folk egy 1995-ös évjáratú, fehér Honda Integra Type R-t. Az autó messze nem volt gyári állapotú, ezért a rendőrök órákon át tartó üldözés után sem tudták elkapni a tuningolt Hondával menekülő tolvajt. Akkora előnyre tett szert Folk, hogy még tankolni is tudott a hajsza közben, méghozzá 12:06-kor.

Ethan, az autó tulajdonosának bevallása szerint úgy 4,5 millió forintnyi összeget költött arra, hogy a B18C1 motoros Integra ne csak jó állapotú legyen, hanem jóval gyorsabb és stabilabb a gyárinál.

Fél napig üldözték, aztán a kórházból lépett meg az autótolvaj 1
Fél napig üldözték, aztán a kórházból lépett meg az autótolvaj 2

Fél napig üldözték, aztán a kórházból lépett meg az autótolvaj

Fél napig üldözték, aztán a kórházból lépett meg az autótolvaj

Fél napig üldözték, aztán a kórházból lépett meg az autótolvaj 6
Fél napig üldözték, aztán a kórházból lépett meg az autótolvaj 7
Fél napig üldözték, aztán a kórházból lépett meg az autótolvaj 8
Fotó megosztása:

A tolvaj olyan veszélyesen közlekedett, hogy többször leálltak az üldözésével a rendőrök. Végül az útra kihelyezett szöges akadály vetett véget a hosszú fogócskának. Az autó áthajtott rajta, a vezető pedig elvesztette az uralmát felette és egy pick-upnak ütközött, onnét pedig az út szélén lévő árokba borult.

A baleset után az autótolvajt kórházba szállították, ahonnan sikerült megszöknie és azóta is keresik a rendőrök. Közben Ethan javára adománygyűjtést szerveztek a Facebookon, hogy mihamarabb pótolhassa az Integrát.