Furcsa használtautó-hirdetésre bukkantunk egy holland oldalon. A fekete BMW X5 50d ránézésre teljesen átlagos darab a helyi piacon, a 49500 eurós (kb. 16,7 millió forint) ár valahol a középmezőnyben mozog, a felszereltség gazdag, a futott kilométer alacsony, de a képeket nézve ezt az autót már új korában egy élelmes tulajdonos vehette meg. 

A hátsó ülések ugyanis kompletten hiányoznak, az első sor pedig le van falazva, vagyis ezt az autót, a maga 381 lóerejével, hathengeres dízelmotorjával, bőrüléseivel, automata váltójával céges teherautónak vizsgáztatták le. 

Az adókerülés pofátlan szintje ez a német prémium szabadidő-autó 1 Az adókerülés pofátlan szintje ez a német prémium szabadidő-autó 2 Az adókerülés pofátlan szintje ez a német prémium szabadidő-autó 3 Az adókerülés pofátlan szintje ez a német prémium szabadidő-autó 4 Az adókerülés pofátlan szintje ez a német prémium szabadidő-autó 5 Az adókerülés pofátlan szintje ez a német prémium szabadidő-autó 6 Az adókerülés pofátlan szintje ez a német prémium szabadidő-autó 7 Az adókerülés pofátlan szintje ez a német prémium szabadidő-autó 8