Kétségkívül sokkoló röntgenfelvétel figyelmeztet arra, hogy milyen kockázattal jár a műszerfalra támasztott láb. Nem kell orvosi végzettség ahhoz, hogy lássuk a súlyos sérüléseket a képen. Jobb oldali törött combcsont, medencetörés, kiugrott csípőcsont, vérfagyasztó látvány. 

Az esetről viszont nincs közelebbi információ, a Twitterre került ki a kép, elsőként az angol egészségügyben dolgozó Chris Lee osztotta meg, annyi figyelmeztetéssel, hogy ne tegyük a műszerfalra a lábunkat, mert ez lehet a vége. 

A fotót többen átvették, így még mindig megtalálható Twitter-oldalakon és helyi hírforrásokban, a beteg állapotáról azonban, nyilvánvaló személyiségi jogi okok miatt nincs információ. 

A képet megosztó rendőr tanácsát érdemes megfogadni, ha egy utasunk így lazul, akkor csak álljunk félre, keressük meg ezt a képet, és mutassuk meg neki, garantáltan nem kell többet győzködni arról, hogy üljön szabályosan, biztonsági övet becsatolva, lábakkal a padlón.

Audra Tatum hasonló baleset szenvedő alanya volt bő öt évvel ezelőtt, a róla készült képek szintén bejárták az internetet.

A baleset nem volt túl komoly, de a kinyíló légzsák és a műszerfalon pihentetett láb kettőse brutális sérüléseket okozott. Audrának betört az orra, eltört a bokája, a combcsontja és a karja. Miközben férje és a másik autó utasai megúszták néhány karcolással, ő a következő hónapokat rehabilitációval töltötte. Évekkel később sem volt képes terheket emelni, vagy egyhuzamban négy óránál többet állni, ezért kénytelen volt feladni munkáját – a sors iróniája, hogy korábban egy kórház baleseti osztályán dolgozott.