A TheStradman néven ismert Youtube videós és barátja, a Bugatti Veyron tulajdonosa úgy döntött, hogy hóra viszik a méregdrága gépet, és veretnek egy jót. Ez pedig társas móka, így egy összkerékhajtással szintén havas zúzásra alkalmas Lamborghini Aventador is csatlakozott.

Van pénz lóvéra, ahogy szokták mondani, és erről eszembe jut a Vezess eddigi egyik legnagyobb kalandja, amikor két Rolls-Royce volánja mögött mentünk Budapestről Szófiába. Akkor hamburgert ettünk a motorháztető felett, és gumit égettünk a Bosnyák téri piac kihalt aszfaltján, és mindkét mutatványért megkaptuk a kritikát, miszerint ez illetlen, és tiszteletlen dolog egy ritka, különleges, érdekes autóval szemben. 

Ilyen szemmel nézve ezek a srácok illően bánnak a végsebességéről híres, ritka erőgéppel? 

Szabad ilyet egy Veyronnal?
Naná, veretni hóban, sárban, aszfalton!
66% (689)
Gyerekes idióták ezek, szóra sem érdemes az egész
18% (192)
Gyalázat amit művelnek, ez lerúgott Lada színvonal
16% (169)

A Veyron 2007-ben döntötte meg az SSC Ultima Aero rekordját 408 km/óra feletti sebességgel. Egészen addig volt a világ leggyorsabb autója, amíg a Koenigsegg Agera RS 2017-ben le nem nyomta. Persze, ezt a Bugatti sem hagyta annyiban.

2005-ös megjelenésekor 1 millió dollárba került és ezzel a szédítő összeggel talán jobban felhívta magára a figyelmet, mint az 1001 lóerős, négyturbós W16-os motorral.