A tömegközlekedésről mindenkinek van véleménye és sokszor szeretjük a negatív oldalát hangoztatni, de szerencsére nem csak a panaszok hangosak, hanem a dicséretekből is kijut a BKV-nak.

Persze, az ilyeneket szívesen osztják meg a Facebook-on, mint például ezt a levelet, ahol a fiatal sofőrt méltatja a 156-os busz rendszeres utasa. Olvasd el itt alább dőlt betűkkel és gondolkozz el rajta, hogy képes volnál-e megtalálni az apró szépséget a buszozásban. Ha sikerül, neked is egy picikét jobb lesz a napod, épp mint neki!

“Tisztelt BKV Vezetőség!

Arról szeretném tájékoztatni Önöket, hogy 2019. dec. 3-án kedden délután fél ötkor szálltam fel a Széll Kálmán téren a 156-os buszra, amivel a Traumatológiáig utaztam. Már a végállomásra való beállás feltűnt, olyan finoman, pontosan, precízem vitte végbe a vezető.

A Szilágyi Erzsébet fasorban olyan rátermetten, érzéssel vezette a buszt, mintha külön vigyázna, hogy kímélje a munkaeszközét. Pedig ezen a szakaszon gyakran majdnem megválunk a fogsorunktól. Bezzeg ez a fiatalember! Úgy vezetett, mintha külön örömöt jelentene neki. Mi utasok igazán jól éreztük magunkat.

Én legszívesebben mentem volna még egy kört, de nem tanácsos sötétben járkálni. Így hát szépen, köszönve leszálltam és hazavonultam. De mondhatom, volt egy kellemes estém. Köszönöm!

A busz jele LYH 128 volt.”