A botrányos múltú Lapo Elkann vállalkozása, a Garage Italia Customs újabb Fiat Panda 4X4-est újított fel. Miután nagyapja, Gianni Agnelli síelésre használt példányát felújította, egy másikat pedig elektromos autóvá alakított, most a Car & Vintage-nek készített egyet. 

Az alkotás neve a Fiat ‘Pandina Jones’ Car&Vintage Edition lett, ami némi magyarázatra szorulhat. Az alapötlet az volt, hogy az autóval az Indiana Jones trilógia előtt tisztelegnek. A zöldes külső fényezést és a narancssárga belsőt is kifejezetten ehhez az autóhoz készítették, ügyeltek arra, hogy korhű hatást érjenek el vele.

Az elektromos hajtást a Newtron Group fejlesztette és közvetlenül a régi váltóhoz csatlakozik. Az autó hatótávja nem túl nagy, mindössze 100 kilométeres, a végsebessége pedig 115 km/óra. A töltési ideje 3-8 óra között van a készítők szerint.

Ezek az adatok ugyan elmaradnak a mai modern villanyautókétól, de városi közlekedésre ezzel is megfelelő az átalakított Panda. Töltőnyílását az eredeti alá helyezték, így semmi nem látszik abból, hogy elektromos lett a Panda 4X4.

Ha Indiana Jones elektromos Panda lenne, akkor így nézne ki 4