A legtöbb replikáról azonnal meg lehet mondani, hogy köze sincs az eredeti autóhoz a logókon kívül. Egy szinttel feljebb viszont már erősen gondolkozni kell azon, hogy mi nem stimmel a látványon. Ilyen ez a Lamborghini Gallardo is, ami valójában egy Mitsubishi Eclipse kabrió.

Ebben az esetben az jelenti a nehézséget, hogy a két autó teljesen más alapokra épül. Míg az olasz sportautó egy középmotoros, összkerekes gép, addig az Eclipse egy keresztmotoros, elsőkerék-hajtású autó. Ebből adódóan nem lehet annyira lapos az orra sem, amennyire a Galladoé.

Itt azonban sikerült addig csalni az arányokkal és az ügyes karosszériamunkával, amíg tényleg nagyon nehezen jön rá az ember, hogy mi nem áll össze az autón. Mielőtt megnézed itt alább a videót, azért elmondjuk, hogy az ablakok és az összehajtott tető környékén kell erősen figyelni, valamint az ajtó hátulja felé.

Máskülönben egész hitelesen sikerült az oroszok Mitsubishi Gallardoja, ami ugyan nem olyan gyors mint az eredeti, de közel úgy néz ki és talán ez sokszor fontosabb is.