Amikor valaki élete alkonyán látja viszont fiatal éveinek legszebb, legkedvesebb emlékét, annál nincs nagyobb ajándék. Ezt viszont nagyon nehéz összehozni, a múltat nem vehetjük meg a boltban, de kemény munkával azért sikerülhet olyan időutazáshoz közelítő meglepetést összehozni, ami garantált örömkönnyeket fakaszt.

Egy amerikai srác évek kemény munkájával összehozta mindezt. Titokban felújította nagyapja 1976 óta romokban heverő 1957-es Chevrolet Bel Airjét, és a kilónyi krómtól csillogó, ötvenes éveket idéző autó kulcsát adta át a nagypapa 81. születésnapján.

Őrületes meglepetést kapott születésnapjára a 81 éves nyugdíjas 1

“Évekig spóroltam, még a saját kocsimat is eladtam, hogy ez a projekt megszülessen. Minden erőfeszítés megérte, nagyapa tényleg megérdemelte. Mindig önzetlen volt, és valami olyat akartam adni, ami igazán örömet okoz neki.” – mondta Cam Dedman.

Őrületes meglepetést kapott születésnapjára a 81 éves nyugdíjas 2Őrületes meglepetést kapott születésnapjára a 81 éves nyugdíjas 3Őrületes meglepetést kapott születésnapjára a 81 éves nyugdíjas 4Őrületes meglepetést kapott születésnapjára a 81 éves nyugdíjas 5

Őrületes meglepetést kapott születésnapjára a 81 éves nyugdíjas 6

Az idős Fred Lamar majdnem elájult a meglepetéstől, amikor először meglátta a kocsit, a nagypapa-unoka páros pedig azóta több autós találkozókon mutatták meg közös kincsüket.